Torunlarım için ürettiğim bebek malzemelerini bütün bebeklerin hizmetine açtım. Anneanne sevgisi ile sağlıklı olacağına inandığım şekilde üretiyorum. Avare gönlüm başka alanlarda da üretim yapmayı isterse onları da üretiyorum. Nasıl olsa DÜKKAN BENİM değil mi?

21 Nisan 2012 Cumartesi

Yeni emzirme önlükleri


Birkaç ay önce yaptığım ;yarım düzine  önlük  bebeği emziren annelerle kavuştu,üzerine bir o kadar daha yapmıştım.
Onlar da çoktan sahiplerinde iş başı yaptılar.

 Yaz gelecek dediler .

Pek inanmadım ama  şayet gelirse parkta bahçede   emzirme önlüğü çok lazım olur diyerek stok yapayım dedim.
Bu seferkiler daha önceki modeli kullananlardan aldığım önerilerle biraz daha pratikleşti.
Görünüşte pek fark yok. sadece boyna bağlanan bağcıklara yaptığım cırtbantlar saçlara,kazaklara yapışabiliyormuş. Basitleştireyim ve bu sakınca kalksın diye bağlamalı yaptım. Sonuçta boyu  ;bir kez ayarlayıp bağlandı mı her zaman açmadan bile kullanılıyor.




 Önceki modellerde katlanarak cebe girerken zorlanıldığını duyunca çanta/cep fikrinden vazgeçmeden cebi iki baskı çıtçıtla daha kolay kullanılır hale getirdim





 Omuz ve etekteki ,bedene oturan,uçuşmayı engelleyen pensleri cep/çanta ve bağlarda kullandığım değişik  Cep/çantaya ;koyacağım marka,motif ,isim veya hayvan,nesne aplikesini kullanacak  kişinin arzusuna göre yapmak kaydıyla  ;son şekil böyle oldu.

1 yorum:

  1. Free slot machines no download no deposit bonus
    › free-slot-machines-no หาเงินออนไลน์ › free-slot-machines-no Get lucky and deccasino play free slots machines no kadangpintar download no deposit bonus with Free Spins No Deposit, and try to win a whole lot of cash for fun.

    YanıtlaSil

Yorumlama zahmetine girdiğiniz için çok teşekkür ederim.Yanıtımı görmek ve başka yorumları okumak için lütfen sağ alttaki e-posta yolu ile abone ol kutucuğunu işaretleyin